۱۴۰۳-۱۰-۲۱

شرکت حمل و نقل طاووس ترابر

شماره تماس :۰۲۱۴۴۹۸۱۹۲۷ و ۰۲۱۴۴۹۸۱۹۲۸ شماره فکس:۰۲۱۴۴۹۸۷۰۴۹

چگونه از سردردهای تنشی ناشی از رانندگی طولانی مدت خلاص شویم

به گزارش طاووس ترابر، سردردهای تنشی یکی از موضوعاتی است که برخی از رانندگان با آن دست و پنجه نرم می کنند. برای همین بسیار مهم است که شیوه پیشگیری و یا مقابله با این عارضه را بدانیم.

انجام تمرین‌های کاهش‌دهنده استرس به‌همراه در پیش‌گرفتن یک سبک زندگی سالم‌تر  بهترین کار برای پیشگیری از سردردهای تنشی است. تغذیه نقش بسیار مهمی دارد. اینکه فرد از یک رژیم غذایی غنی از غذاهای ضدالتهابی که انرژی بدن را تامین می‌کنند و به وی کمک می‌کنند تا استرس خود را مدیریت کند پیروی می‌کند یا اینکه غذاهای سرشار از مواد قندی، کافئین و غذاهای فرآوری‌شده مصرف می‌کند روی مدیریت سردردهای تنشی تاثیر مهمی دارد. در زیر به برخی مواردی که احتمال ایجاد سردرد تنشی را کاهش می‌دهند اشاره می‌شود:

  • در طول روز به اندازه کافی آب بنوشید.
  • از مصرف میان‌وعده‌های شیرین که باعث نوسانات قند خون می‌شوند خودداری کنید.
  • سیگار نکشید.
  • مقدار کافئینی را که مصرف می‌کنید کاهش دهید و قبل از خواب از مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین خودداری کنید چرا که این نوشیدنی‌های باعث بیخوابی می‌شوند.(خواب در مدیریت درد نقش بسیار مهمی دارد)
  • قند خون خود را ثابت نگه دارید، خود را خیلی خسته نکنید و اضطراب خود را کنترل کنید.

از یک رژیم غذایی ترمیمی که به صورت طبیعی باعث شل شدن عضلات می‌شود و به شما کمک می‌کند تا استرس خود را کنترل کنید پیروی کنید. برخی از بهترین غذاها برای پیشگیری از سردرد شامل موارد زیر است:

  • برای ثابت نگه‌داشتن قند خون مواد پروتئینی طبیعی و ارگانیک مانند تخم‌مرغ محلی، ماهی دریا، گوشت ارگانیک یا فرآورده‌های لبنی خام مصرف کنید. برای اجتناب از مصرف افزودنی‌ها که خود  عامل شروع فرآیندهای آلرژیک و سردردها هستند از گوشت فرآوری‌نشده و ترجیحا ارگانیک استفاده کنید.
  • غذاهای غنی از فیبر-سبزیجات، میوه‌ها، غلات، آجیل و دانه‌ها در تامین فیبر مورد نیاز بدن نقش دارند. این مواد غذایی با کاهش یبوست احتمال ایجاد سردرد مرتبط با یبوست را کاهش می‌دهند.
  • مصرف چربی‌های سالم برای کاهش التهاب و جلوگیری از کاهش قند خون- آجیل، دانه‌ها، روغن نارگیل یا زیتون، آووکادو و ماهی دریا به هضم مواد مغذی مهم کمک می‌کنند و برای تنظیم هورمونی و عملکرد مغزی اهمیت دارند.
  • مواد غذایی غنی از منیزیم و الکترولیت‌ها-سبزیجات برگ‌سبز، سیب‌زمینی شیرین، هندوانه و موز منبع خوبی از منیزیم به شمار می‌روند و باعث شل شدن عضلات می‌شوند.

غذاها و نوشیدنی‎‌هایی که در زیر اشاره می‌شود  باعث شروع سردرد می‌شوند، بنابراین برای پیشگیری از سردرد مصرف آنها را محدود کنید.

  • مصرف بیش از اندازه شکر- باعث تغیرات هورمونی می‌شود و با تحت فشار قرار دادن غدد آدرنال باعث ایجاد حس استرس و خستگی می‌شود.
  • آلرژی‌های رایج نسبت به مواد غذایی-حساسیت‌ها و آلرژی‌هایی مانند حساسیت به گلوتن، شیرگاو، بادام‌زمینی، تخم‌مرغ، سویا و صدف می‌تواند باعث یبوست، گرفتگی عضله و سردرد شود.
  • غذاهای مملو از نمک-مصرف زیاد سدیم به ویژه در غذاهای بسته‌بندی شده یا رستورانی که حاوی افزودنی‌هایی مانند مونوسدیم گلوتامات و سایر مواد شیمیایی هستند می‌تواند باعث از دست رفتن آب بدن و انقباض عضلانی شود.