به گزارش طاووس ترابر، علیرضا احمدی فینی رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور چندی پیش عنوان کرد که در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به میزان ۲۳ هزار و ۸۰۰ کشنده و کامیون به ناوگان باری کشور افزوده شد که این خودروها با یک سوم مصرف سوخت نسبت به خودروهای فرسوده فعالیت می کنند و میزان تصادف آنها نیز طبق آمارهای پلیس صفر است.
به دنبال این اظهار نظر، یکی از رانندگان فعال در بخش حمل و نقل جاده ای کالا، ضمن رد این سخنان گفت: در شرایط خطرناک این راننده است که کامیون فرسوده یا مدل بالا را کنترل می کند نه فرسوده بودن یا نو بودن ناوگان!!!
ابراهیم علیاری افزود: گناه هر کسی به گردن خودش است و نباید تمام کوزه ها با ارائه آمارهای غیرواقعی سر کامیون به خصوص ناوگان فرسوده شکسته شود.
وی تاکید کرد: در واقع عملکرد ضعیف در رانندگی و تعمیر و نگهداری و اعتماد به نفس کاذب و ناواردی و…رانندگان در پشت فرمان کامیون های فرسوده یا نو ، اتفاقات ناگوار در جاده ها را رقم می زند!
این راننده کامیون خاطر نشان کرد: برای مثال شاید فرسوده سواری باشد که سربالایی و سرازیری تنگه زاغ را با کامیون فرسوده بدون اتفاقی صحیح و سالم به مقصد برسانند ولی راننده ای باشد که با کامیون مدل بالا نتواند در سرازیری کنترل کامیونش را به نحو احسن در دست داشته باشد!
یک دیگر از رانندگان کامیون نیز در مورد آمار اعلام شده از سوی علیرضا احمدی فینی رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور، گفت: این آمارها را از کدام مرجع اعلام می کنید؟ چه کسی گفته تصادفات خودروهای نو صفر است؟ در یک سال اخیر حداقل ۲۰ تصادف دیدم که یک طرف تصادف کامیون وارداتی یا نوی چینی بوده است.
قابل ذکر است، ۲۰ آبان ماه امسال، رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور از نوسازی ناوگان جاده ای با واردات ۲ هزار اتوبوس مسافری و ۸ هزار کامیون و کشنده تا بهار ۱۴۰۳ خبر داد.
علیرضا احمدی فینی افزود: طبق آیین نامه ماده ۸ قانون هوای پاک از ۴۱۱ هزار کامیون و کشنده و ناوگان باری در بخش جاده ای کشور بالغ بر ۲۰۰ هزار ناوگان فرسوده است.
وی افزود: بررسی ها نشان می دهد که تسهیلات نوسازی ناوگان باری در بخش جاده ای نیازمند ۳۷ هزار میلیاردتومان سرمایه است که عملا تامین این میزان سرمایه مقدور نیست. بنابراین برنامه ریزی شده است تا طی برنامه پنج ساله حداقل نیمی از ناوگان فرسوده نوسازی شود.
احمدی افزود: مصوبات کشنده های خودروهای کارکرده باری از سال ۱۳۹۵ مطرح، در سال ۱۳۹۷ اخذ و در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به میزان ۲۳ هزار و ۸۰۰ کشنده و کامیون به ناوگان باری کشور افزوده شد که این خودروها با یک سوم مصرف سوخت نسبت به خودروهای فرسوده فعالیت می کنند و میزان تصادف آنها نیز طبق آمارهای پلیس صفر است.
More Stories
پیش بینی افزایش زائران در اربعین امسال
گرما، عامل کاهش حمل و نقل در استان یزد
قیمت هر ساعت پرواز از ۴۸ تا ۶۰ دلار است