به گزارش طاووس ترابر،سرهنگ عین اله جهانی نکاتی را در خصوص رانندگی در ماه مبارک رمضان به واسطۀ شرایط جسمی خاص روزه داران بشرح زیر بیان کردند.
وی گفت: در عصرهای ایام ماه مبارک رمضان، خستگی و خواب آلودگی به دلیل بیداری سحرگاهی و ضعف و بی حالی شامگاهی عامل مهمی است که باید به آن توجه شود و حتی المقدور نباید در این حالت پشت فرمان قرار بگیریم، مخصوصاً رانندگانی که به سمت غرب و یا همان غروب آفتاب رانندگی میکنند بیشتر متأثر از گرما و نور مستقیم خورشید خواهند بود، به واسطه نور مستقیم خورشید و خستگی عصرگاهی و … از میزان دید آنان کاسته شده و حوادث احتمالی را زمینه سازی خواهد کرد.
سرهنگ جهانی افزود: موضوع بعدی این است که روزه داری باعث میشود که برخی افراد، کمی با اُفت فشار و اُفت قند خون مواجه شوند که موجب کاهش تمرکز و هوشیاری میگردد و یا در افراد با سن بالا ممکن است حتی تاری دید رخ دهد. احساس اضطراب و لرز و تعریق نیز از نتایج گرسنگی است، بنابراین باید در این شرایط پشت فرمان خودرو قرار نگیریم، چون تأثیر آن در رانندگی مشهود است. البته این موضوعات بسیار نادر هستند، ولی رانندگی در این شرایط برای افراد خاص اصلاً توصیه نمیشود. معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا ادامه داد: خوشبختانه و بنا به تجارب سالهای گذشته، رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در ایام ماه مبارک رمضان کاملاً مشهود بوده و کاهش تخلفات و تصادفات را شاهد هستیم. در ماه رمضان سال گذشته حدود ۱۱% کاهش تصادفات را نسبت به ماه قبل آن شاهد بودیم، اما با این وجود معضلهایی وجود دارد که آسایش عمومی را تحتالشعاع قرار داده و نیازمند توجه بیشتر است.
این مقام ارشد انتظامی گفت: معضل ترافیکی قبل از افطار، شکل گیری توقفهای سد معبری است که برخی از هموطنان برای خرید نان، شیرینی، تهیه شام و … مبادرت به توقفهای دوبله در مقابل فروشگاهها و اغذیه فروشیها و توقف در مقابل ورودی و خروجی منازل مینمایند که باعث سد راه دیگران میشود؛ و باید دقت کنیم اگر قرار هست برای شیرین نمودن کام خود و یا خانواده و یا مهمانانمان در سفرههای افطار، شیرینی تهیه نمائیم نباید موجبات تلخ کامی دیگران و سایر روزه داران به واسطه تضییع حقوق آنان را فراهم بیاوریم.
More Stories
پیش بینی افزایش زائران در اربعین امسال
گرما، عامل کاهش حمل و نقل در استان یزد
اینفوگراف / نکات مهم نگهداری خودرو در فصل تابستان