۱۴۰۳-۱۰-۲۱

شرکت حمل و نقل طاووس ترابر

شماره تماس :۰۲۱۴۴۹۸۱۹۲۷ و ۰۲۱۴۴۹۸۱۹۲۸ شماره فکس:۰۲۱۴۴۹۸۷۰۴۹

کمک های اولیه را یاد بگیریم

به گزارش طاووس ترابر اصول کمک های اولیه در هنگام تصادف و یا موضوعاتی شبیه به این مسئله یکی از موضوعات مهمی است که آشنایی با آنها می تواند در روز مبادا به کار بیاید.

در همین باره انجام کمک های اولیه مراحل مختلفی دارد

وضعیت صحیح دستها هنگام ماساژ:
۱-لبه تحتانی قفسه دنده ای بیمار در سمتی از قفسه سینه که مجاور محل زانو زدن شما قرار دارد را مشخص کنید.
۲-با انُگشتان دستی که به پاهای بیمار نزدیکتر است،محل اتصال دنده‌ها به انتهای تحتانی(جناغ سینه)در مرکز قفسه سینه را مشخص کنید.انگشت میانی خود را روی انتهای جناغ سینه و انگشت اشاره را کنار آن روی استخوان جناغ سینه بگذارید.
۳-قسمت استخوانی کف دستی را که به سر بیمار نزدیکتر است کنار انگشت اشاره دست در امتداد طولی جناغ سینه روی آن بگذارید.اینکار باعث توزیع فشار در طول جناغ سینه شده و شانس شکستگی دنده را کمتر می‌کند.
۴-دستی را که به پای بیمار نزدیکتر است روی دستی که بر قفسه سینه قرار دارد بگذارید.دستان شما باید موازی هم باشد.
۵-انگشتان خود را باز نموده و آنها را لابه لای هم بگذارید تا ز روی قفسه سینه بیمار برداشته شده تا مانع از شکستگی دنده‌ها شود.

 

فشار بر قفسه سینه
۱-وقتی دستها درموقعیت مناسب قرار گرفتند بازوها را صاف نموده،آرنج را قفل کرده و شانه‌ها را در امتداد دستان خود قرار داده و در حالیکه دستها کاملاً بر قفسه سینه بیمار عمود است فشار را شروع کنید.
۲- فشار جناغ سینه به سمت پایین باعث می‌شود خون  از قلب به اندامهای حیاتی مثل مغز پمپ شود.
۳-ممکن است در بیماران چاق یاعضلانی نیروی بیشتر و در بیماران لاغر یا کوچک،نیروی کمتری اعمال نمایید. البته میزان فشار وارده ووضعیت دستها در شیرخوران، کودکان و بزرگسالان متفاوت است.
۴-در تمام مدت اعمال فشار،دست باید در تماس با قفسه سینه باشد به هیچ وجه دستان خود را از روی قفسه سینه برنداشته یا آنرا جابجا نکنید.


چگونگی دادن تنفس مصنوعی
مصدون را به پشت بخوابانید پس سر وی را به یک طرف چرخانده با انگشت دهان وی را جستجو کنید تا اشیا خارجی از قبیل آدامس، سیگار، و دندان مصنوعی ترشحات لزج و دهان را بیرون آورید و بعد از باز نمودن راههای هوایی با مانور سر عقب و چانه بالا (با یک دست پیشانی بیمار را پایین آورده و با دست دیگر چانه بیمار را بالا بکشید مواظب باشید بر روی گردن فشار نیاورید). سر خود را نزدیک دهان مصدوم آورده و بعد از ارزیابی سریع تنفسی، دادن تنفس را شروع کنید.
تنفس دهان به دهان
در تنفس دهان به دهان بعد از باز کردن و پاک کردن راههای هوایی، انگشتان دستی که روی پیشانی بیمار قرار دارد، پره‌های بینی را فشار دهید تا بسته شود. سپس یک نفس عمیق بکشید و دهان خود را در امتداد راه هوایی (موازی با آن) و روی دهان وی قرار دهید که تمام دهان را بپوشاند. در همان حال که از گوشه چشم به سینه او نگاه می‌کنید، به آهستگی آنقدر در ریه او بدمید تا سینه‌اش تا حد الامکان بالا بیاید. از دادن تنفسهای سریع و با فشار زیاد جدا خودداری کنید.

دهانتان را از روی دهان مصدوم بردارید و با حفظ وضعیت سر عقب و چانه بالا، بینی او را رها کند تا هوا از ریه‌هایش خارج شود، پس مجددا نفس بکشید تا بار دیگر تنفس مصنوعی بدهید. پس از انجام ۲ بار تنفس دهان به دهان مرحله بعدی ارزیابی را انجام دهید. اگر قفسه سینه بالا نیامد ممکن است راه هوایی کاملا باز نشده باشد و یا توسط یک جسم خارجی مسدود شده باشد که در این صورت اقدامات در آوردن جسم خارجی را انجام می‌دهیم.